Selecteer een pagina

Bestandscontrole

Standaard bestandscontrole

Een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel! Beter vooraf zekerheid dan achteraf teleurstelling. Daarom controleren wij alle bestanden standaard op de volgende punten:

  1. Is het een pdf bestand?
  2. Komt het formaat van de pagina in de pdf overeen met het formaat van het gevraagde product?
  3. Is er 3mm bleed (afloop) toegevoegd?
  4. Staan belangrijke items (tekst/logo’s) ver genoeg van de snijrand?
  5. Zijn de kleuren aangeleverd in CMYK?
  6. Is de resolutie van de afbeeldingen voldoende?

Als je document niet voldoet aan bovenstaande punten dan sturen wij je een bericht waarmee je de gelegenheid krijgt om je document aan te passen. Wanneer je het niet nodig vindt dit aan te passen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor een afwijkend resultaat.

Let op! Een document met gebreken kan de levertijd vertragen. Probeer direct een bestand aan te leveren wat voldoet aan onze aanleverspecificaties.

Uitgebreide bestandscontrole

Wanneer je direct kiest voor uitgebreide bestandscontrole dan controleren wij je document op bovenstaande punten en bij gebreken passen wij indien mogelijk je document aan zodat wel aan de eisen wordt voldaan. Kleuren worden indien nodig geconverteerd naar CMYK. Bij ontbreken van bleed wordt deze indien mogelijk alsnog toegevoegd. Onnodige witruimtes of snijtekens worden verwijderd. Als het formaat niet klopt verschalen wij deze tot het juiste formaat. Mocht tekst te dicht op de rand staan en de mogelijkheid tot aanpassen is er dan doen we dat.

Niet alle aanpassingen zijn mogelijk! Deze uitgebreide bestandscontrole is niet bedoeld om je document volledig (opnieuw) te ontwerpen. Het gaat alleen om kleine aanpassingen binnen de mogelijkheden van het document en onze software. Wij kunnen bijvoorbeeld geen teksten aanpassen of verschuiven binnen een afbeelding.

Als we verder zaken ontdekken die de zekerheid op een goed eindresultaat ontnemen en wij kunnen dit niet aanpassen dan zullen we je daarvan op de hoogte brengen zodat je de gelegenheid krijgt dit aan te passen. Let op! Dit kan de levertijd vertragen. Nadat we een aangepast document hebben ontvangen zullen wij deze opnieuw controleren.

Spellingscontrole

Je document wordt door ons niet standaard gecontroleerd op spelfouten en dergelijke. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor foutieve teksten. Wel zullen wij je op toevallig opgemerkte fouten attenderen en krijg je de gelegenheid dit aan te passen.