Selecteer een pagina

Papiersoorten

Silk MC: zijde-mat

papiersoort silk mcSilk MC is een houtvrij, wit, machinegestreken papier met een zijdemat oppervlak. Dit papier geeft een mooi strak professioneel resultaat en wordt veel gebruikt bij Flyers, Folders of binnenwerk van Brochures. Dit papier is redelijk goed te beschrijven.

Silk Gloss: glanzend

papiersoort gloss mcGloss MC is een houtvrij, wit, machinegestreken papier met een glanzend oppervlak voor een mooi glanzend resultaat voor al je drukwerk. Wordt veel gebruikt voor Flyers, Folders en brochures. Dit papier is niet geschikt om op te schrijven.

HVO (Houtvrij offset): mat, goed beschrijfbaar

papiersoort houtvrij offsetHVO papier is een houtvrij, extra wit, ongestreken offset papier met een goede stijfheid en opdikking. Mooi mat en iets ruwer papier waar je uitstekend op kunt schrijven.

Recycled (RecyStar Nature): gerecycled mat

papiersoort recystarRecyStar is een natuurwit offsetpapier met een ongestreken mat oppervlak. Vervaardigd uit 100% gerecycleerde vezel. Uitstekend beschrijfbaar.

BioTop: gebroken wit mat

papiersoort biotopBioTop papier is een natuurwit, houtvrij ongestreken premium papier, geproduceerd zonder gebruik van optische witmakers. Uitstekend beschrijfbaar.

PaperWise Natural: boomvrij beige mat

papiersoort paperwise naturalPaperWise is een papiersoort dat volledig gemaakt is van bladeren en stengels die overblijven van de oogst (boomvrij). Landbouwafval dus met hier en daar een vezeltje. Hierdoor heeft dit papier een heel licht bruin/beige-achtige kleur. Let op dat dit de kleur van je drukwerk kan beïnvloeden. Op dit papier kan je prima schijven.

Blueback paper: papier met blauwe achterkant

papiersoort blueback papierPapier met een blauwe achterkant. Hierdoor schijnt de poster niet door, ook wanneer je ‘m over een andere poster heen plakt. Prima geschikt voor overbelichte locaties, billboards en postermuren. De blauwe laag zorgt tevens voor een goede lijmhechting. Geschikt voor kortstondig buitengebruik.

Metallic Goud: glanzend

papiersoort metallic goudSirio metallic goud papier is pulp gekleurd papier en karton met een parelmoerachtig oppervlak. Dit papier heeft een chique uitstraling, is chloorvrij en FSC-gecertificeerd.
Let op, Wit kan niet gedrukt worden. Wit in je ontwerp is de papierkleur

Metallic Zilver: glanzend

papiersoort metallic silverSirio metallic zilver papier is pulp gekleurd papier en karton met een parelmoerachtig oppervlak. Dit papier heeft een chique uitstraling, is chloorvrij en FSC-gecertificeerd.
Let op, Wit kan niet gedrukt worden. Wit in je ontwerp is de papierkleur.

Metallic Wit: glanzend

papiersoort metallic witSirio metallic wit papier is pulp gekleurd papier en karton met een parelmoerachtig oppervlak. Dit papier heeft een zachte uitstraling, is chloorvrij en FSC-gecertificeerd.

Parelmoer: glanzend

papiersoort parelmoerSirio metallic wit parelmoer papier is pulp gekleurd papier en karton met een extra glitter coating. Dit papier heeft een tijdloze uitstraling, is chloorvrij en FSC-gecertificeerd.

Gladgestreken karton: zijde-glans glad

papiersoort gladgestreken kartonEnkelzijdig gestreken wit sulfaatkarton. Deze klassieke papiersoort is uitermate geschikt voor ansichtkaarten. Aan de voorzijde komt de druk mooi over op het gladde oppervlak terwijl de achterzijde uitstekend beschrijfbaar is.

Synthetisch papier

papiersoort synthetisch papierSynthetisch helder wit papier. Water- en scheurbestendig. Erg duurzaam en stevig en geschikt voor buitentoepassingen.

Conqueror Vergé: wit of crème linnen-achtig mat

papiersoort conqueror vergeConqueror heeft een klassieke, fijne linnenstructuur. Mooi bij een elegant en klassiek ontwerp. De linnenstructuur blijft goed zichtbaar in de druk. Leverbaar in wit of crème kleurig.