Selecteer een pagina

Levering

Bezorging

Voor de bezorging maken we gebruik van meerdere vervoerders. In de meeste gevallen bezorgen we met PostNL vanwege de hoogste betrouwbaarheid qua levering. Andere vervoerders zijn DHL, UPS, DPD. Welke vervoerder gebruikt wordt hangt af van het product, afmeting, snelheid, productie en hoeveelheid. 95% van alle pakketten wordt op de verwachte leverdatum bezorgd. In sommige gevallen wordt het pakketje één werkdag later bezorgd.


Levertijden

Bij de producten kan gekozen worden voor 3 levertermijnen:

  • Budget: 5 (werk)dagen (voordeligst)
  • Standaard: 3 (werk)dagen
  • Snel: 1 (werk)dag

Let op! Het weekeinde telt dus niet mee als werkdag.

Voor een aantal (standaard) producten kan voor de razendsnelle levering van 1 dag gekozen worden.

De levertijden gelden als de bestelling met het bestand vóór de aanleverdeadline van 09.30u bij ons binnen is.

 

LET OP: De levertijd van het product verschuift met een werkdag als de deadline voor aanleveren is verstreken. Dit is ook het geval als het bestand na bestandscontrole niet akkoord is gebleken om afgedrukt te worden. Wanneer je hebt gekozen voor uitgebreide bestandscontrole en correcties zijn uit te voeren (zie ook: Bestandscontrole) zorgen wij ervoor dat het bestand nog op tijd bij de drukker is. Heb je gekozen voor de standaard controle en het bestand is niet in orde, krijg je de gelegenheid dit aan te passen en hierdoor kan de leverdatum opschuiven.

LET OP: Er zijn andere omstandigheden waardoor er vertraging in de levering kan ontstaan. Extreme weersomstandigheden of stakingen, maar ook drukte rondom feestdagen kunnen ervoor zorgen dat je zending later aankomt. Hier hebben wij geen invloed op en kunnen hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.
Als je extra hebt betaald voor snellere levering, betaal je voor snellere productie, en dus niet voor een snellere levering van onze vervoerders. Het kan dus zijn dat jouw pakket alsnog vertraging oploopt.

Voor alles geldt dus: Bestel op tijd!

 

Afhalen?

Afhalen is na overleg met ons mogelijk, maar zal niet de levertijd versnellen, eerder vertragen. Zoals omschreven op de pagina ‘Over ons’ produceren wij niet zelf, maar doen onze partners dit met wie wij samenwerken. Alle bestellingen worden daarom via een externe vervoerder verzonden. Wanneer je het drukwerk bij ons wilt komen afhalen dien je als afleveradres ons adres in te vullen. Zodra de zending bij ons binnen is zullen we je hiervan op de hoogte stellen zodat je de zending bij ons kunt komen afhalen. Dit is de reden waarom wij dit niet adviseren, omdat dit voor alle partijen meer tijd kost.